Mini Retreat Slow Down Meerdere data mogelijk

Mini Retreat | Slow Down

 

We lijken het tegenwoordig wel altijd druk te hebben. We rennen, vliegen en hollen, maar vergeten helemaal om onszelf te denken. Gelukkig kan dit anders. Trap nu op de rem en plan een rustpunt voor jezelf in door even alle tijd voor jezelf te nemen tijdens deze heerlijke Slow Down dag. Je hoeft helemaal niks en er wordt ook niks van je verwacht. Als dat geen mooi cadeau voor jezelf is.

Deze dag staat geheel in het teken van ontspannen, onthaasten en vertragen. Zo neem je deel aan extra lange Yoga & Meditatie sessies, zodat je volledig tot jezelf kunt komen. Van hieruit maak je weer verbinding met jezelf en met de stilte die diep van binnen altijd aanwezig is.

Deze zeer ontspannen dag vindt ieder seizoen een keer plaats en wordt ook op het seizoen aangepast. Wanneer je meebeweegt met de seizoenen voel je jezelf vaak vele malen beter en meer in balans. Daarnaast staat vooral een pas op de plaats doen en jezelf even heerlijk verwennen centraal. Dit hebben we allemaal op zijn tijd nodig, dus ook jij!

We starten de dag met een heerlijke yogales, afgestemd op het seizoen en voor iedereen te volgen. Je gaat een prachtige, meditatieve wandeling aan het Wad maken. Daarna staat er een gezonde, vegetarische lunch voor je klaar en eindigen we de dag met een zeer ontspannen les Restorative/Yin Yoga met Yoga Nidra, gevolgd door een afsluitende thee proeverij met natuurlijk nog wat lekkere, gezonde hapjes.

De Locatie

Deze dag wordt gehouden in onze prachtige boerderij Zen aan Zee, gelegen net buiten het dorpje Paesens en meerdere malen uitgeroepen tot mooiste dorp aan het Wad. Op het erf vind je voldoende parkeerruimte. We hebben op deze locatie genoeg ruimte om deze workshop volledig corona proof te organiseren. Er zullen 8 tot 12 mensen deelnemen.

Voor wie:

Voor iedereen die zichzelf eens even lekker wil verwennen! En ook leuk om iemand cadeau te doen.

Programma

Krijg je er al zin in? We gaan er een zeer ontspannen dag van maken waar je absoluut geen spijt van krijgt. Na deze dag keer je vol nieuwe energie en in contact met jezelf weer terug naar huis. Een mooi cadeau voor jezelf!

De dagindeling:

10:30 - 11:00 Ontvangst met thee en lekkers
11:00 - 12:30 Yoga afgestemd op het seizoen
12:30 - 13:30 Vegetarische Lunch
13:30 - 14:30 Meditatieve wandeling aan het Wad
14:30 - 16:00 Restorative/Yin Yoga & Yoga Nidra
16:00 - 17:00 Afsluiting met thee proeverij

De kosten:

Je betaalt €85,- voor deze geheel verzorgde dag inclusief begeleiding, lessen, gastdocenten, gezonde lunch, thee/water en tussendoortjes.

De docent

De dag wordt georganiseerd door Danielle zelf. Het mini retreat en alle lessen zijn afgestemd op het desbetreffende seizoen. Zo heeft iedere dag dezelfde basis, maar de lessen en activiteiten zijn anders. Dit maakt het leuk om ook vaker deel te nemen. Wanneer je meebeweegt met de seizoenen voel je je veel krachtiger, energieker en beter in balans. Daan geeft op een functionele manier Yin Yang Yoga. Dit houdt in dat er niet gewerkt wordt met perfecte houdingen en plaatjes (die bestaan namelijk niet), maar dat er gekeken wordt naar ieders eigen, unieke lichaamsbouw. Zo kan iedereen op zijn/haar eigen manier aan de lessen deelnemen en is iedereen meer dan welkom!

De thee proeverij wordt geregeld door Tineke Sijbesma van My Yoga Favourites.

Overzicht

Prijsoverzicht

Je betaalt €85,- voor deze geheel verzorgde dag inclusief begeleiding, lessen, gastdocenten, gezonde lunch, thee/water en tussendoortjes.

Data

Zondag 7 november Herfst (VOL)

Zondag 6 februari  Winter (VOL)

Zondag 29 mei Lente

 

Inclusief
  • Ontvangst met thee en lekkers
  • Yoga afgestemd op het seizoen
  • Lunch & wandeling
  • Meditatieworkshop
  • Restorative/Yin Yoga & Yoga Nidra
  • Thee proeverij