Mini Retreat | Slow Down

We lijken het tegenwoordig wel altijd druk te hebben. We rennen, vliegen en hollen, maar vergeten helemaal om onszelf te denken. Gelukkig kan dit anders. Trap nu op de rem en plan een rustpunt voor jezelf in door even alle tijd voor jezelf te nemen tijdens een heerlijke Slow Down dag. Je hoeft helemaal niks en er wordt ook niks van je verwacht. Als dat geen mooi cadeau voor jezelf is. Onderaan de pagina bij het kopje data vind je alle informatie over de verschillende thema's en (halve) dagen. We ontvangen je graag!

Deze (halve) dag staat geheel in het teken van ontspannen, onthaasten en vertragen. Zo neem je bijvoorbeeld deel aan een aantal heerlijke yogasessies, zodat je volledig tot jezelf kunt komen. Van hieruit maak je weer verbinding met jezelf en met de stilte die diep van binnen altijd aanwezig is.

Deze zeer ontspannen dag vindt ieder seizoen een keer plaats en wordt ook op het seizoen aangepast. Wanneer je meebeweegt met de seizoenen voel je jezelf vaak vele malen beter en meer in balans. Daarnaast staat vooral een pas op de plaats doen en jezelf even heerlijk verwennen centraal. Dit hebben we allemaal op zijn tijd nodig, dus ook jij! Tevens is er 2x per jaar een Slow Down special op het mooie Ameland te volgen (zie kopje data). En hebben we een Half Day special waarin je je eigen unieke Mala sierraad gaat maken onder begeleiding van Mala Spirit.

Wat kun je zo'n dag ongeveer verwachten? Yoga, afgestemd op het seizoen. Een meditatieve wandeling. Een gezonde, vegetarische lunch. Tijd voor jezelf. Een begeleide meditatie. En soms nog een activiteit afgestemd op het seizoen, zoals een theeproeverij of Yoga met live muziek. Tijdens de Half Day special beginnen we met een ontspannen yogales, gevolgd door thee met lekkernijen en vervolgens neem je deel aan de 2,5 uur durende meditatieve Mala workshop. Je maakt je eigen unieke sieraad ter waarde van 65 euro die jou mag ondersteunen op je pad.

De Locatie

Deze dag wordt gehouden in onze prachtige boerderij Zen aan Zee, gelegen net buiten het dorpje Paesens en meerdere malen uitgeroepen tot mooiste dorp aan het Wad. Op het erf vind je voldoende parkeerruimte. We hebben op deze locatie genoeg ruimte om deze workshop volledig corona proof te organiseren. Er zullen max. 12 mensen deelnemen. Voor de Ameland special spreken we af bij de boot in Holwerd.

Voor wie:

Voor iedereen die zichzelf eens even lekker wil verwennen! En ook leuk om iemand cadeau te doen.

Programma

Krijg je er al zin in? We gaan er een zeer ontspannen dag van maken waar je absoluut geen spijt van krijgt. Na deze dag keer je vol nieuwe energie en in contact met jezelf weer terug naar huis. Een mooi cadeau voor jezelf!

De dagindeling ongeveer (boerderij retreats):

10:00 - 10:30 Ontvangst met thee en lekkers
10:30 - 12:00 Yoga afgestemd op het seizoen
12:00 - 12:30 Eigen tijd
12:30 - 13:30 Vegetarische lunch
13:30 - 14:30 Meditatieve wandeling
15:00 - 16:00 Yin Yoga & Live muziek of andere seizoensworkshop
16:00 - 16:30 Afsluiting met thee en lekkers

*Het exacte programma verschilt per editie en ontvang je per mail. Bovenstaande is om je een indruk te geven.

Voor de Ameland special geldt een aangepast programma. We spreken hier om 9:15 af bij de boot in Holwerd en zullen samen op de boot gaan. Op het eiland staat er een elektrische fiets voor je klaar en neem ik jullie mee langs de mooiste plekken. Op verschillende plekken zullen we stoppen voor bijvoorbeeld een meditatieve wandeling, yoga op het strand en natuurlijk een lunch bij een van mijn favorieten! In principe pakken we 17:00 de boot terug, tenzij je zelf besluit om langer te blijven. Ga je mee?

De Half Day special waarin je je eigen Mala gaat maken duurt van 9:30 tot 13:30 en is inclusief een ontspannen yogales en thee met lekkernijen.

De kosten:

Je betaalt €95,- voor deze geheel verzorgde dag inclusief begeleiding, lessen, gastdocenten, gezonde lunch, thee/water en tussendoortjes.

Voor de Ameland special zijn de kosten wat hoger i.v.m. de boottocht, de elektrische fiets en een luxe lunch op het eiland. Daarom vragen we voor deze zomerse, geheel verzorgde dag een investering van €129,-

Voor de Half Day special vragen we €80,- en dit is inclusief het maken van je eigen mala ter waarde van €65,-

De docent

De dag wordt georganiseerd door Danielle zelf. Het mini retreat en alle lessen zijn afgestemd op het desbetreffende seizoen. Zo heeft iedere dag dezelfde basis, maar de lessen en activiteiten zijn anders. Dit maakt het leuk om ook vaker deel te nemen. Wanneer je meebeweegt met de seizoenen voel je je veel krachtiger, energieker en beter in balans. Daan geeft op een functionele manier Yin Yang Yoga. Dit houdt in dat er niet gewerkt wordt met perfecte houdingen en plaatjes (die bestaan namelijk niet), maar dat er gekeken wordt naar ieders eigen, unieke lichaamsbouw. Zo kan iedereen op zijn/haar eigen manier aan de lessen deelnemen en is iedereen meer dan welkom!

Tevens kan het zijn dat er wordt samengewerkt met verschillende gastdocenten.

Overzicht

Prijsoverzicht

Je betaalt €95,- voor deze geheel verzorgde dag inclusief begeleiding, lessen, gastdocenten, gezonde lunch, thee/water en tussendoortjes.

Voor de Ameland special zijn de kosten €129,- (Dit is inclusief overtocht met de boot, elektrische fiets en luxe lunch bij Nobel!)

Voor het Half Day Retreat inclusief het maken van je eigen mala zijn de kosten €80,-

Data

Zaterdag 10 februari Mini Retreat Lente (boerderij) 
Wist je dat volgens de TCM (traditionele Chinese Medicine) de lente begin februari al van start gaat? Vaak is dit ook het moment waarop het allemaal weer begint te kriebelen en waarop je langzaamaan onder je dekentje vandaan wilt komen. Hier gaan wij je bij begeleiden met inspirerende, ontspannende activiteiten, gebaseerd op dit seizoen en de energie van de lever & galblaas die je dit seizoen mogen ondersteunen.

Zondag 2 juni Ameland Special
Een geheel verzorgde verwendag op het prachtige Waddeneiland Ameland. Om 9:30 pakken we vanuit Holwerd de boot en bij aankomst op het eiland staat er een elektrische fiets voor je klaar. Ik neem je de hele dag mee langs de mooiste plekjes van het eiland en onderweg zullen we op verschillende plekken stoppen voor bijvoorbeeld een meditatieve wandeling of een yogales op het strand. Tevens is deze dag inclusief een luxe lunchproeverij bij Nobel Ameland. Ga je mee? Geef je dan op via het inschrijfformulier. Zo'n 5 dagen van tevoren beslis ik of het weer goed genoeg is om deze dag door te laten gaan en ook dan komt de betaling pas. Goed om te weten; alle vorige varianten hadden prachtig weer!

 

Inclusief
  • Ontvangst met thee en lekkers
  • Yoga afgestemd op het seizoen
  • Lunch & wandeling
  • Meditatieworkshop
  • Restorative/Yin Yoga & Yoga Nidra
  • Thee proeverij of andere seizoensactiviteit

Het programma verschilt per editie, maar voor iedere editie geldt dat het een zeer ontspannen dag wordt waarin tijd nemen voor jezelf centraal staat, boordevol inspirerende activiteiten.