Mini Retreat | Slow Down

We lijken het tegenwoordig wel altijd druk te hebben. We rennen, vliegen en hollen, maar vergeten helemaal om onszelf te denken. Gelukkig kan dit anders. Trap nu op de rem en plan een rustpunt voor jezelf in door even alle tijd voor jezelf te nemen tijdens een heerlijke Slow Down dag. Je hoeft helemaal niks en er wordt ook niks van je verwacht. Als dat geen mooi cadeau voor jezelf is. Onderaan de pagina bij het kopje data vind je alle informatie over de verschillende thema's. We ontvangen je graag!

Deze dag staat geheel in het teken van ontspannen, onthaasten en vertragen. Zo neem je bijvoorbeeld deel aan een aantal heerlijke yogasessies, zodat je volledig tot jezelf kunt komen. Van hieruit maak je weer verbinding met jezelf en met de stilte die diep van binnen altijd aanwezig is.

Deze zeer ontspannen dag vindt ieder seizoen een keer plaats en wordt ook op het seizoen aangepast. Wanneer je meebeweegt met de seizoenen voel je jezelf vaak vele malen beter en meer in balans. Daarnaast staat vooral een pas op de plaats doen en jezelf even heerlijk verwennen centraal. Dit hebben we allemaal op zijn tijd nodig, dus ook jij! Tevens is er 1x per jaar een Slow Down special op het mooie Ameland te volgen (zie kopje data).

Wat kun je zo'n dag ongeveer verwachten? Yoga, afgestemd op het seizoen. Een meditatieve wandeling. Een gezonde, vegetarische lunch. Tijd voor jezelf. Een begeleide meditatie. En soms nog een activiteit afgestemd op het seizoen, zoals een theeproeverij of Yoga met live muziek.

De Locatie

Deze dag wordt gehouden in onze prachtige boerderij Zen aan Zee, gelegen net buiten het dorpje Paesens en meerdere malen uitgeroepen tot mooiste dorp aan het Wad. Op het erf vind je voldoende parkeerruimte. We hebben op deze locatie genoeg ruimte om deze workshop volledig corona proof te organiseren. Er zullen max. 12 mensen deelnemen. Voor de Ameland special spreken we af bij de boot in Holwerd.

Voor wie:

Voor iedereen die zichzelf eens even lekker wil verwennen! En ook leuk om iemand cadeau te doen.

Programma

Krijg je er al zin in? We gaan er een zeer ontspannen dag van maken waar je absoluut geen spijt van krijgt. Na deze dag keer je vol nieuwe energie en in contact met jezelf weer terug naar huis. Een mooi cadeau voor jezelf!

De dagindeling ongeveer (boerderij retreats):

10:00 - 10:30 Ontvangst met thee en lekkers
10:30 - 12:00 Yoga afgestemd op het seizoen
12:00 - 12:30 Eigen tijd
12:30 - 13:30 Vegetarische lunch
13:30 - 14:30 Meditatieve wandeling
15:00 - 16:00 Yin Yoga & Live muziek of andere seizoensworkshop
16:00 - 16:30 Afsluiting met thee en lekkers

*Het exacte programma verschilt per editie en ontvang je per mail. Bovenstaande is om je een indruk te geven.

Voor de Ameland special geldt een aangepast programma. We spreken hier om 9:15 af bij de boot in Holwerd en zullen samen op de boot gaan. Op het eiland staat er een fiets voor je klaar en neem ik jullie mee langs de mooiste plekken. Op verschillende plekken zullen we stoppen voor bijvoorbeeld een meditatieve wandeling, yoga op het strand en natuurlijk een lunch bij een van mijn favorieten! Aan het einde van de dag heb je ook nog een uurtje eigen tijd voor een terrasje of wat leuke winkeltjes. In principe pakken we 17:00 de boot terug, tenzij je zelf besluit om langer te blijven. Ga je mee?

De kosten:

Je betaalt €85,- voor deze geheel verzorgde dag inclusief begeleiding, lessen, gastdocenten, gezonde lunch, thee/water en tussendoortjes.

Voor de Ameland special zijn de kosten wat hoger i.v.m. de boottocht, de fietsverhuur en een luxe lunch op het eiland. Daarom vragen we voor deze zomerse, geheel verzorgde dag een investering van €105,- Wil je een elektrische fiets? Dan geldt er een meerprijs van €15,-

De docent

De dag wordt georganiseerd door Danielle zelf. Het mini retreat en alle lessen zijn afgestemd op het desbetreffende seizoen. Zo heeft iedere dag dezelfde basis, maar de lessen en activiteiten zijn anders. Dit maakt het leuk om ook vaker deel te nemen. Wanneer je meebeweegt met de seizoenen voel je je veel krachtiger, energieker en beter in balans. Daan geeft op een functionele manier Yin Yang Yoga. Dit houdt in dat er niet gewerkt wordt met perfecte houdingen en plaatjes (die bestaan namelijk niet), maar dat er gekeken wordt naar ieders eigen, unieke lichaamsbouw. Zo kan iedereen op zijn/haar eigen manier aan de lessen deelnemen en is iedereen meer dan welkom!

Tevens kan het zijn dat er wordt samengewerkt met verschillende gastdocenten.

Overzicht

Prijsoverzicht

Je betaalt €85,- voor deze geheel verzorgde dag inclusief begeleiding, lessen, gastdocenten, gezonde lunch, thee/water en tussendoortjes.

Voor de Ameland special zijn de kosten €105,- (Dit is inclusief overtocht met de boot, fietsverhuur en luxe lunch!)

Data

Zondag 18 december Mini Retreat Winter (laatste plek!)
*Een dag waarbij tot rust komen en naar binnen keren centraal staan, met als special een Yin Yoga & Live Muziek les van Frank & Daan samen. Kom jij een pas op de plaats doen zo vlak voor de feestdagen?

Zondag 8 januari Mini Retreat "Nieuwjaarsspecial"
*Een dag waarin we ons richten op JOUW nieuwe jaar, waarin je JOUW toekomstdromen mag visualiseren d.m.v. ontspannen yogalessen, hartverwarmende meditaties gericht op JOUW verlangens, het maken van een eigen vision board en nog veel meer! Kom je JOUW 2023 samen met ons creëeren? We kijken er naar uit!

 

Inclusief
  • Ontvangst met thee en lekkers
  • Yoga afgestemd op het seizoen
  • Lunch & wandeling
  • Meditatieworkshop
  • Restorative/Yin Yoga & Yoga Nidra
  • Thee proeverij