Mini Retreat | Slow Down

 

We lijken het tegenwoordig wel altijd druk te hebben. We rennen, vliegen en hollen, maar vergeten helemaal om onszelf te denken. Gelukkig kan dit anders. Trap nu op de rem en plan een rustpunt voor jezelf in door even alle tijd voor jezelf te nemen tijdens deze heerlijke Slow Down dag. Je hoeft helemaal niks en er wordt ook niks van je verwacht. Als dat geen mooi cadeau voor jezelf is.

Deze dag staat geheel in het teken van ontspannen, onthaasten en vertragen. Zo neem je deel aan extra lange Yoga & Meditatie sessies, zodat je volledig tot jezelf kunt komen. Van hieruit maak je weer verbinding met jezelf en met de stilte die diep van binnen altijd aanwezig is.

Ook deze keer komen mijn vrienden Eelco & Manon van Yin Yoga Sound weer naar Franeker. Eelco zal de Restorative Yoga begeleiden met een klanksessie. Hierbij bespeelt hij verschillende instrumenten waaronder verschillende klankschalen en mijn favoriete instrument de Hang.

Dit is een redelijk nieuw percussie instrument dat bestaat uit twee op elkaar geplaatste schalen van staal met een prachtig geluid. Door naar de geluiden en klanken van de instrumenten te luisteren, word je als het ware op reis meegenomen naar jezelf. Je wordt je bewust van de energie die je bij je draagt en eventuele spanningen kunnen loskomen. We maken bij de Restorative Yoga gebruik van zoveel mogelijk hulpmiddelen. Je blijft wat langer in de houdingen liggen, ondersteund met kussens, dekens, etc. Wanneer je eenmaal ligt, vind je het vaak zo fijn, dat je niet meer uit de houding wilt komen. En terwijl je hier ligt, mag je ook nog eens luisteren naar de prachtige klanken die Eelco maakt.

De Locatie

Deze dag wordt gehouden in de knusse studio van JaJa Yoga in het centrum van Franeker. De lunch vindt plaats op een externe locatie vlakbij de studio. Parkeren kan voor de deur of op het gratis parkeerterrein bij de sportvelden of de Albert Heijn, beide op 5 minuten lopen. Ook is Franeker goed te bereiken met het openbaar vervoer.
 

Voor wie:

Voor iedereen die zichzelf eens even lekker wil verwennen!

Programma

Krijg je er al zin in? We gaan nog veel meer fijne, ontspannende activiteiten doen. Maar kom het gewoon ervaren, je krijgt er geen spijt van. Na deze dag keer je vol nieuwe energie en in contact met jezelf weer terug naar huis. Een mooi cadeau voor jezelf!

De dagindeling:

10:00 - 10:30 Ontvangst met thee en lekkers
10:30 - 12:30 Yin Yoga & Yoga Nidra
12:30 - 12:45 Korte pauze (fruit, thee, etc.)
12:45 - 13:30 Zelf massage
13:30 - 15:00 Lunch + wandeling
15:00 - 16:30 Restorative Yoga met live klankconcert
16:30 - 17:00 Afsluiting

De kosten:

Je betaalt €75,- voor deze geheel verzorgde dag inclusief begeleiding, lessen, gastdocenten, gezonde lunch, thee/water en tussendoortjes.

De docent

De dag wordt georganiseerd door Danielle zelf . Zij zal ook de yogalessen verzorgen. Het live klankconcert wordt gespeeld door Eelco van Yin Yoga Sound.

Overzicht

Prijsoverzicht

Je betaalt €75,- voor deze geheel verzorgde dag inclusief begeleiding, lessen, gastdocenten, gezonde lunch, thee/water en tussendoortjes.

Data

Zondag 3 maart 2019

Inclusief
  • Ontvangst met thee en lekkers
  • Yin Yoga & Yoga Nidra
  • Lunch & wandeling
  • Zelf massage 
  • Restorative Yoga + live klankconcert