Mini Retreat | Slow Down

 

We lijken het tegenwoordig wel altijd druk te hebben. We rennen, vliegen en hollen, maar vergeten helemaal om onszelf te denken. Gelukkig kan dit anders. Trap nu op de rem en plan een rustpunt voor jezelf in door even alle tijd voor jezelf te nemen tijdens deze heerlijke Slow Down dag. Je hoeft helemaal niks en er wordt ook niks van je verwacht. Als dat geen mooi cadeau voor jezelf is.

Deze dag staat geheel in het teken van ontspannen, onthaasten en vertragen. Zo neem je deel aan extra lange Yoga & Meditatie sessies, zodat je volledig tot jezelf kunt komen. Van hieruit maak je weer verbinding met jezelf en met de stilte die diep van binnen altijd aanwezig is.

Wist je trouwens dat september de maand van rust en kalmte is? De perfecte tijd om alvast iets meer naar binnen te keren en je voor te bereiden op het herfstseizoen dat er alweer bijna aan zit te komen. Natuurlijk houden we hier deze dag rekening mee.

Zo starten we bijvoorbeeld de dag met een heerlijke Yin Yoga & Yoga Nidra les. Neem je deel aan een meditatie workshop. Gaan we een meditatieve wandeling maken, staat er een gezonde, vegetarische lunch voor je klaar en eindigen we de dag met een zeer ontspannen les Restorative Yoga, gevolgd door een afsluitende thee proeverij met natuurlijk nog wat lekkere, gezonde hapjes.

De Locatie

Deze dag wordt gehouden in de knusse studio van JaJa Yoga in het centrum van Franeker. De lunch vindt plaats op een externe locatie vlakbij de studio. Parkeren kan voor de deur of op het gratis parkeerterrein bij de sportvelden of de Albert Heijn, beide op 5 minuten lopen. Ook is Franeker goed te bereiken met het openbaar vervoer.
 

Voor wie:

Voor iedereen die zichzelf eens even lekker wil verwennen! En ook leuk om iemand cadeau te doen.

Programma

Krijg je er al zin in? We gaan er een zeer ontspannen dag van maken waar je absoluut geen spijt van krijgt. Na deze dag keer je vol nieuwe energie en in contact met jezelf weer terug naar huis. Een mooi cadeau voor jezelf!

De dagindeling:

09:45 - 10:00 Ontvangst met thee en lekkers
10:00 - 11:30 Yin Yoga & Yoga Nidra
11:30 - 11:45 Korte pauze (fruit, thee, etc.)
11:45 - 12:45 Meditatie workshop
12:45 - 14:30 Lunch + wandeling
14:30 - 16:00 Restorative Yoga
16:00 - 17:00 Afsluiting met thee proeverij

De kosten:

Je betaalt €75,- voor deze geheel verzorgde dag inclusief begeleiding, lessen, gastdocenten, gezonde lunch, thee/water en tussendoortjes.

De docent

De dag wordt georganiseerd door Danielle zelf . Zij zal ook de yogalessen verzorgen. Dit is voorlopig haar laatste retreat, voordat ze met zwangerschapsverlof gaat. De thee proeverij wordt geregeld door Tineke Sijbesma van My Yoga Favourites.

Overzicht

Prijsoverzicht

Je betaalt €75,- voor deze geheel verzorgde dag inclusief begeleiding, lessen, gastdocenten, gezonde lunch, thee/water en tussendoortjes.

Data

Zondag 29 september 2019

Inclusief
  • Ontvangst met thee en lekkers
  • Yin Yoga & Yoga Nidra
  • Lunch & wandeling
  • Meditatieworkshop 
  • Restorative Yoga 
  • Thee proeverij