Retreats

Zen aan Zee Weekend
Meerdere data

Tijd investeren in jezelf. Inspirerende yogalessen, geleide meditaties, gezonde voeding, een (stilte)wandeling, een verrassingsworkshop en nog veel meer! En dit allemaal op een prachtige plek vol rust en natuur aan werelderfgoed de Waddenzee. Je hoeft dit weekend helemaal niks en er wordt ook niks van je verwacht. Dit weekend staat geheel in het teken van jou. Krijg je er al zin in? Lees snel verder!

Zen aan Zee Weekend

Yoga & Wellness Spanje
18-21 april 2024

Ga jij met ons mee op Yoga & Wellness Retreat naar Spanje? Op slechts 45 minuten van Barcelona hebben wij namelijk de perfecte plek gevonden om volledig tot rust te komen. We verblijven hier in een prachtig gerenoveerde villa uit 1785 die verscholen ligt midden in de bossen. Waar je ook kijkt, overal heb je de meest waanzinnige uitzichten, waardoor je meteen een diep gevoel van kalmte ervaart. Hier mag je vier dagen lang tot jezelf komen en genieten van ontspannen yogalessen, inspirerende meditatiesessies, gezonde voeding, prachtige wandelingen, heel veel tijd voor jezelf of een bezoekje aan de prachtige wellness!

Yoga & Wellness Spanje

Yoga & Relax Retreat Ibiza
Meerdere data

Even lekker een aantal dagen alle tijd voor jezelf op het magische eiland Ibiza. Je verblijft in een prachtige, authentieke Ibiza villa die recentelijk gerenoveerd is en je van alle gemakken voorziet. Je doet twee keer per dag yoga en wordt daarnaast lekker verwend met heerlijke maaltijden. Daarnaast heb je alle tijd voor jezelf en kun je weer even volledig ontspannen en tot jezelf komen. Vol nieuwe inzichten, inspiratie en energie ga je als herboren weer terug naar huis.

Yoga & relax vakantie Ibiza - 4/5/7 dagen

Yoga Retreat Portugal
Nog geen datum bekend

Ga jij met ons mee op Yoga Retreat naar het zuiden van Portugal? Op een authentieke plek, waar je nog omringd wordt door rust, natuur en de meest prachtige, weidse stranden? Wij hebben hier namelijk de perfecte plek gevonden om je even helemaal terug te trekken. Geniet zes dagen lang van ontspannen yogalessen, meditatiesessies, gezonde voeding en vooral veel tijd voor jezelf. Een retreat staat namelijk geheel in het teken van JOU, iets wat we allemaal op zijn tijd nodig hebben. En voor de liefhebbers, kun je tijdens dit retreat maar liefst twee inspirerende sup workshops volgen op misschien wel de allermooiste plekjes van Portugal!

Yoga Retreat Portugal - 6 dagen

Mini Retreats

Hoe fijn is het om eens in de zoveel tijd een dag alleen maar met jezelf bezig te zijn? Denk hierbij aan yoga, meditatie, gezonde voeding, natuur, een inspirerend thema en een mooie locatie. Zie je het al voor je? Neem snel een kijkje!

ervaringen van deelnemers