Retreats

Zen aan Zee Weekend
Meerdere data

Tijd investeren in jezelf. Inspirerende yogalessen, geleide meditaties, gezonde voeding, een (stilte)wandeling, een verrassingsworkshop en nog veel meer! En dit allemaal op een prachtige plek vol rust en natuur aan werelderfgoed de Waddenzee. Je hoeft dit weekend helemaal niks en er wordt ook niks van je verwacht. Dit weekend staat geheel in het teken van jou. Krijg je er al zin in? Lees snel verder!

Zen aan Zee Weekend

Ouder & Kind Weekend
4 t/m 6 maart 2022

Ben jij toe aan een weekendje ontspannen samen met je kind(eren)? Bekijk dan snel alle informatie over dit bijzondere, geheel verzorgde weekend met voldoende tijd voor jezelf en tijd voor elkaar. Geschikt voor ouder(s)/verzorger(s) met kinderen in de leeftijdscategorie van 4 t/m 10 jaar.

Ouder en Kind Weekend

Yoga & Relax vakantie Ibiza
April 2022

Even lekker 5 dagen alle tijd voor jezelf op het magische eiland Ibiza. Je verblijft in een prachtige villa voorzien van alle luxe die je je maar kunt wensen. Je doet twee keer per dag yoga en wordt daarnaast lekker verwend met heerlijke maaltijden. Daarnaast heb je alle tijd voor jezelf en kun je weer even volledig ontspannen en tot jezelf komen. Vol nieuwe inzichten, inspiratie en energie ga je als herboren weer terug naar huis.

Yoga & relax vakantie Ibiza - 4/5 dagen

Yoga Retreat Portugal
25 t/m 30 september 2022

Ga jij met ons mee op Yoga Retreat naar het zuiden van Portugal? Op een authentieke plek, waar je nog omringd wordt door rust, natuur en de meest prachtige, weidse stranden? Wij hebben hier namelijk de perfecte plek gevonden om je even helemaal terug te trekken. Geniet zes dagen lang van ontspannen yogalessen, meditatiesessies, gezonde voeding en vooral veel tijd voor jezelf. Een retreat staat namelijk geheel in het teken van JOU, iets wat we allemaal op zijn tijd nodig hebben. En voor de liefhebbers, kun je tijdens dit retreat maar liefst twee inspirerende sup workshops volgen op misschien wel de allermooiste plekjes van Portugal!

Yoga Retreat Portugal - 6 dagen

Mini Retreats

Hoe fijn is het om eens in de zoveel tijd een dag alleen maar met jezelf bezig te zijn? Denk hierbij aan yoga, meditatie, gezonde voeding, natuur, een inspirerend thema en een mooie locatie. Zie je het al voor je? Neem snel een kijkje!

ervaringen van deelnemers