Ben jij op zoek naar een inspirerende, kleinschalige yoga training op een plek vol rust, ruimte en natuur? Om zelf les te geven? Of om je eigen practice en kennis te verdiepen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees snel verder om er achter te komen wat deze Yin Yoga basismodule inhoudt.

Tijdens deze basis module richten we ons veelal op de basis, het fysieke lichaam. Je leert je eigen lichaam kennen, maar ziet ook de verschillen met anderen. Ieder lichaam is uniek en kan hierdoor soms iets anders nodig hebben in een yogahouding. Je vergoot je kennis op het fysieke vlak, leert de verschillende Yin houdingen en zijn functie en kunt na deze 50 uur een gedegen Yin les geven, gericht op het fysieke lichaam. Voor het complete plaatje, raden we echter een combinatie met de Yin Verdieping aan.

Wat staat er centraal:

  • Wat is Yin Yoga / yogafilosofie
  • Basishoudingen, alternatieven en werken met props
  • Functionele anatomie en fasciale (bindweefsel) systeem
  • Skeletal variation / ieder lichaam is uniek
  • Yang Flow van Paul en Suzee Grilley
  • Lesopbouw en leren lesgeven
  • Verdieping eigen Yin & Meditatie practice
  • En nog veel meer!

Data

Deze training kun je volgen op de volgende momenten:

26 t/m 30 januari 2023 VOL

18 t/m 22 januari 2024

De training start op donderdag van 16:00 t/m 21:00 inclusief diner
De overige dagen zijn ingedeeld van 9:30 tot 17:00
Op maandag sluiten we tussen 16:00 en 17:00 af met een feestelijk momentje

Kosten

De kosten per module bedragen €650,- en dit is inclusief btw.
Bij een inschrijving voor 2 modules in hetzelfde jaar, ontvang je een korting van 10% en wanneer je alle 4 modules in hetzelfde jaar volgt, ontvang je zelfs een korting van 15%, waardoor het totaalbedrag van je 200 uur Yin Yang opleiding maar liefst 400 euro goedkoper uitvalt!

Er wordt altijd in kleine, persoonlijke groepjes gewerkt van max. 10 deelnemers.

Certificaat

Na iedere training krijg je een certificaat van deelname en ben je in staat om basis lessen te verzorgen. Heb je alle 4 modules gevolgd, dan krijg je een extra 200 uur certificaat en kun je jezelf een professioneel yogadocent noemen.

Overnachten

Alle trainingen worden gegeven op onze Zen aan Zee Boerderij in het noorden van Friesland. Wil je blijven overnachten in onze luxe b&b tijdens de training? De kosten hiervoor bedragen 90 euro per nacht op een eigen, luxe kamer met eigen badkamer en ligbad of 60 euro per nacht op een gedeelde kamer met eigen slaapvertrek en gedeelde, luxe badkamer. Prijzen zijn inclusief een gezond ontbijt voor aanvang van de trainingsdag.