Verder met Daan

Mijn naam is Danielle (Daan). Ik ben de oprichtster van Verder met Daan. Daarnaast ben ik yogadocent en eigenaar van JaJa Yoga, een yogastudio in Franeker.

In 2014 kwam mijn eerste grote droom uit, het openen van een eigen yogastudio. Elke dag opnieuw ben ik hier zo ontzettend dankbaar voor. Ik deel met heel mijn hart, mijn passie en ervaringen met zoveel mooie mensen.

Eind 2016 ontstond er een nieuwe droom tijdens een yoga retreat op Ibiza dat ik bijwoonde. Ook ik volg namelijk nog steeds regelmatig een retreat om bewust tijd te nemen voor mezelf, zodat ik nog dieper contact kan maken met wie ik ben, waar ik sta en waar ik naartoe wil. Elke dag werd deze droom een stukje helderder, werden mijn doelen concreter. Ik wilde namelijk heel graag zelf yoga retreats organiseren.

Nog geen maand later stonden er drie retreats op de planning. Te beginnen met een yoga weekend in Nederland dat binnen 1,5 dag vol was. Hier voelde ik dat alles op zijn plaats viel. Ik was zo aan het genieten, alles ging vanzelf en ik voelde me zo gelukkig en dankbaar. Dit wilde ik nog veel vaker doen!

Vanuit dit gevoel is het idee ontstaan om Verder met Daan op te richten. Het is tijd om mijn horizon te verbreden en mijn passie en ervaringen met nog veel meer mensen te mogen delen. Hier heb ik ontzettend veel zin in en ik hoop je oprecht binnenkort te mogen ontmoeten om een dag, weekend of langer met je door te mogen brengen.

Aan de hand van inspirerende yogalessen, geleide meditaties/visualisaties, gezonde voeding en rust en natuur op prachtige locaties, help ik je weer dichter bij jezelf te komen en bij dat wat voor jou belangrijk is. Het is mijn missie om meer rust en balans in jouw leven aan te brengen, zodat je van hieruit je mooiste, meest ontspannen leven kunt leiden.
Als ik het kan, kan jij het ook!