Verder met Daan

Mijn naam is Danielle (Daan). Ik ben de oprichtster van Verder met Daan. Daarnaast ben ik yogadocent en ruim tien jaar lang eigenaar van JaJa Yoga, een yogastudio in Franeker geweest, waarvan ik recentelijk het stokje heb overgedragen.

In 2014 kwam mijn eerste grote droom uit, het openen van een eigen yogastudio. Dag in, dag uit heb ik hier zoveel inspirerende yogalessen mogen geven. Iets waar ik nog steeds elke dag dankbaar voor ben.

Eind 2016 ontstond er een nieuwe droom tijdens een yoga retreat op Ibiza dat ik bijwoonde. Ook ik volg namelijk nog steeds regelmatig een retreat om bewust tijd te nemen voor mezelf, zodat ik nog dieper contact kan maken met wie ik ben, waar ik sta en waar ik naartoe wil. Elke dag werd deze droom een stukje helderder, werden mijn doelen concreter. Ik wilde namelijk heel graag zelf yoga retreats organiseren.

Nog geen maand later stonden er drie retreats op de planning. Te beginnen met een yoga weekend in Nederland dat binnen 1,5 dag vol was. Hier voelde ik dat alles op zijn plaats viel. Ik was zo aan het genieten, alles ging vanzelf en ik voelde me zo gelukkig en dankbaar. Dit wilde ik nog veel vaker doen!

Vanuit dit gevoel is het idee ontstaan om Verder met Daan op te richten. Hierna is alles heel erg in een stroomversnelling gekomen en geef ik naast lessen, workshops en retreats, ook trainingen. Het is tijd om mijn horizon nog meer te verbreden en mijn passie en ervaringen met nog veel meer mensen te mogen delen. Hier heb ik ontzettend veel zin in en ik hoop je oprecht binnenkort te mogen ontmoeten om een dag, weekend of langer met je door te mogen brengen.

 Het is mijn missie om meer rust en balans in jouw leven aan te brengen, zodat je van hieruit je mooiste, meest ontspannen leven kunt leiden en dit ook weer door kunt geven aan de mensen om je heen.
Als ik het kan, kan jij het ook!

Met meer dan 1000 studie uren, ruim 10 jaar ervaring in lesgeven en onderhand al 8 jaar retreat ervaring, ben je verzekerd van een professionele, ervaren yogadocent. Een docent waarbij je terecht komt in veilige, liefdevolle armen.

2012 Vinyasa Yoga door Johan Noorloos, Marcel van de Vis Heil & Anat Geiger (200 uur)
2014 Kinderyoga door Helen Purperhart (95 uur)
2015 Yin Yoga en Anatomie door Marcel van de Vis Heil & Anat Geiger (50 uur)
2016 Yin Yoga, Anatomie en Chakra studies door Marcel van de Vis Heil & Anat Geiger (200 uur)
2017 Vinyasa verdiepingsstudie door Marcel van de Vis Heil & Anat Geiger (100 uur)
2017 Insight Yoga level II Mindfulness and Inner Practices door Sarah Powers (30 uur)
2019 Yin Yang Yoga Organen en Meridianen door David Lurey en Mirjam Wagner (150 uur)
2021 Expanding Horizons door David Lurey (6 uur)
2021 Yin Yoga; The Functional Approach door Paul & Suzee Grilley (20 uur)
2022 Yin Yang Yoga 5 elementen door David Lurey en Mirjam Wagner (150 uur)
2022 Het embryo in ons - Lichaam als beweging door arts Jaap van der Wal (50 uur)
2023 Do In - Yoga & Oosterse Geneeswijzen door Lilian Kluivers (jaar 1/260  uur)
2024 Do In - Yoga & Oosterse Geneeswijzen door Lilian Kluivers (jaar 2)