Yoga Retreat Ibiza (5 dagen)

Ga jij met ons mee op  yoga vakantie naar het magische eiland Ibiza? Even lekker een aantal dagen alle tijd voor jezelf. Zowel lichaam als geest komen volledig tot rust en je komt als herboren weer terug. Met nieuwe inzichten, inspiratie en energie kun jij er weer helemaal tegenaan! En met al bijna 20 Ibiza Retreats op de teller, ben je er van verzekerd dat je in ervaren, maar vooral ook liefdevolle handen terecht komt.

Locatie

Terug naar waar het in 2016 allemaal begon. In deze prachtige, authentieke Ibiza villa, organiseerde ik namelijk mijn allereerste Ibiza Retreat en daarna zijn er nog vele gevolgd. Helaas moest de villa in corona tijd zijn deuren definitief sluiten. Afgelopen voorjaar is de villa opnieuw geopend en prachtig gerenoveerd en ingericht door de nieuwe eigenaar. En ik kan niet wachten om hier de retreats weer te mogen vervolgen. Een plek waar mijn hart altijd een beetje is blijven liggen.

De villa is van alle gemakken voorzien. Er is een zwembad met ligbedjes en hangmatten. Een fijne eethoek waar we in de avond samen buiten tafelen en een prachtig, houten yogadeck. Ook binnen bevinden zich verschillende zitjes en een ruime keuken en natuurlijk alle slaapkamers. Er bevinden zich 6 kamers in het hoofdhuis en 2 kamers in de casita. Je verblijft op een gedeelde kamer voor twee personen met overal aparte bedden. Kom je alleen? Dan kan het fijn zijn om een eenpersoonskamer te boeken (tegen een meerprijs). Of ik deel je in op de ruimste kamer met een van de andere deelnemers. Alle gedeelde kamers hebben een eigen badkamer. De twee eenpersoonskamers delen de badkamer in de hal. Afhankelijk van de kamerindeling gaan er zo'n 12 deelnemers mee.

Stel je eens voor. Nadat je heerlijk hebt geslapen, rol je je yogamatje uit en geniet je van een inspirerende yogales. Na afloop van de les schuif je aan voor een uitgebreide brunch. Daarna heb je lekker de tijd voor jezelf. Je kunt een duik in het zwembad nemen, een boek lezen of natuurlijk het prachtige eiland verkennen. Ibiza staat onder andere bekend om haar vele stranden, de mooie kustlijn en natuurlijk het helderblauwe water. Klinkt heerlijk toch?

Aan het eind van de middag vindt er weer een yogales plaats, gevolgd door het diner. Hierna kun je lekker natafelen met elkaar, nog een uitstapje maken of lekker vroeg je bed opzoeken en tijd en rust voor jezelf nemen. Je kunt doen waar jij zin in hebt, deze heerlijke dagen zijn tenslotte helemaal voor jou en bij alles wat we doen, zal het creëren van zoveel mogelijk rust en balans centraal staan, zodat je deze handvaten ook weer mee naar huis kunt nemen

Programma

Programma ongeveer per dag
- Licht ontbijt
- Meditatie & Yin Yang Yoga
- Brunch
- Vrije tijd (vanaf 12:30 tot 16:30 ongeveer)
- Gezonde snack
- Yin Yoga
- Diner

Ongeveer twee weken voor vertrek ontvang je het uitgebreide programma. Zo zullen we ook zeker een keer yoga op een externe locatie gaan doen of plannen we een meditatie en picknick op het strand. En er wordt sowieso een middag/avond vrijgelaten voor eigen invulling op het eiland.

De aankomst op de eerste dag is vanaf 16:00 en het programma start met een kennismaking en diner vanaf 17:30. Kom je later aan? Laat het even weten. Op de laatste dag vertrekken we uiterlijk uit de villa rond 10:30. Als je al een vroegere vlucht hebt, is dit geen probleem.

Voeding

Elke dag worden er heerlijke vegetarische of veganistische maaltijden met liefde voor je bereid door Mayla van Conscious Food Ibiza. Vele malen genoemd als beste kok van het eiland en dat kan ik alleen maar beamen. Het retreat is inclusief een licht ontbijt (fruit/thee), brunch en diner. In het midden van het retreat is er een vrije avond waarop je kunt genieten in een van de vele restaurantjes die Ibiza rijk is. Tips volgen uiteraard.

Omgeving

Ibiza is een relatief klein eiland (ongeveer drie keer Texel), dus als je wilt kun je een heleboel uitstapjes maken en kennis maken met dit prachtige eiland. Denk aan het oude stadsgedeelte van Ibiza-stad. Een van de vele hippie markten. Het trommelconcert op het strand van Benirras. De magische rots Es Vedra of een van de mooie stranden.

De villa zelf is gelegen in San Carlos, een heel leuk authentiek dorpje en ligt op loopafstand van de bekende Las Dallias hippiemarkt. De mooiste stranden liggen op een kleine 10 minuten rijden. Ongeveer twee weken voor vertrek ontvang je een uitgebreid programmaboekje vol tips.

Yoga

De meeste yoga & meditatie lessen worden gegeven door Danielle zelf. Het kan zijn dat er tevens een tweede yogadocent aanwezig is die af en toe een inspirerende les zal verzorgen. In de ochtend beginnen we altijd met 15 minuten meditatie, gevolgd door een les Yin Yang Yoga. Dit is een les die rustig begint en wat intensiever eindigt.

Op de namiddag wordt er Yin Yoga gegeven. Dit is een rustige, vrij relaxte les waarin we de houdingen wat langer aanhouden en waarin je steeds wat meer de stilte en het contact met jezelf zult vinden. Je bent welkom als je al (veel) ervaring hebt met yoga, maar ook voor beginners is dit een mooie kans. Alle lessen worden functioneel gegeven, zijn aan te passen op je eigen niveau en er worden altijd alternatieven gegeven.

Overzicht

Prijsoverzicht

Prijs Yoga Retreat Ibiza (5 dagen)

Gedeelde kamer met eigen badkamer - €1095,- p.p.

Eenpersoonskamer met gedeelde badkamer in de hal €1325,-
*Je deelt deze badkamer alleen met de andere eenpersoonskamer

*Op het moment van inschrijven, dient er binnen 7 dagen een aanbetaling gedaan te worden van 30%.
Het overige bedrag hoef je pas te betalen 8 weken voor vertrek. Betaal je liever alles meteen in een keer? Geef dat even aan tijdens je boeking. 

Data

Data voorjaar 2025

14 t/m 18 juni 2025
18 t/m 22 juni 2025

 

Inclusief
 • 6 x yoga
 • elke ochtend meditatie
 • 1x yoga/meditatie op het strand of andere locatie
 • 4 x overnachting in authentieke Ibiza villa
 • linnengoed en handdoeken
 • licht ontbijt, brunch en diner
 • thee, koffie, water en tussendoortjes/snacks
Exclusief
 • vliegreis
 • annulerings- en reisverzekering
 • eventuele autohuur (te delen)
 • overige uitstapjes

Vanaf de airport kun je een auto huren en deze eventueel delen met andere deelnemers. Van tevoren wisselen we ook gegevens uit voor wie dat wil. Vanaf de airport rijd je binnen 30 minuten naar de villa. Je kunt eventueel ook een taxi nemen. En tijdens het retreat zetten wij je ook met liefde eens op het strand of in het dorp af als je geen auto huurt.

Langer blijven?

Wil je je verblijf op Ibiza verlengen met een of meer nachten? Vraag gerust naar onze tips!