1:1 sessies | Leven vanuit verbinding

Kun jij wel wat extra tijd voor jezelf gebruiken? Ben je op zoek naar meer rust, balans of verbinding? Om van hieruit weer terug te keren naar jezelf en te leven vanuit je kern? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees hieronder snel verder wat de verschillende mogelijkheden van deze 1:1 sessie zijn en kies vandaag nog voor jezelf! 

Tijdens deze 1:1 sessies wordt er veel gewerkt met oefeningen vanuit de yoga en meditatie, gericht op de TCM (Traditional Chinese Medicine) waarin ik veel gebruik maak van mijn kennis van de energiebanen en organen in het lichaam met de bijbehorende fysieke, emotionele en mentale eigenschappen. Daarnaast werk ik ook graag met oefeningen gericht op natuurcoaching, schrijfopdrachten, voeding volgens de 5 elementen, het maken van vision boards, etc. Jij komt met je eigen hulpvraag en wij kijken en overleggen met jou wat hierbij het beste past. Ben je benieuwd wat zo'n hulpvraag kan zijn? Vaak komen mensen hier omdat ze op zoek zijn naar meer rust en balans in hun dagelijkse leven en dit thuis even niet voor elkaar krijgen. Ook komen mensen hier terecht omdat ze tegen een burn-out aanzitten en handvaten nodig hebben om hun leven weer op de rit te krijgen. Of met bepaalde klachten zoals angsten, onrust, veel piekeren, etc. En tevens inspireer ik ook veel dames op weg naar de mooiste versie van hunzelf. Wie ben jij en wat wil jij staan hierbij centraal. En natuurlijk zijn dit maar een aantal voorbeelden, want jouw hulpvraag is uniek en voel je hoe dan ook welkom als je op deze pagina terecht bent gekomen en de klik voelt.

Alle sessies vinden plaats op onze boerderij in het noorden van Friesland. De ideale plek om even helemaal tot jezelf te komen, omringd met rust en natuur.

Even weg van alles

Merk je dat je behoefte hebt aan meer? Dan hebben we altijd onze privé retreats nog, die een groot succes zijn! Je komt dan 3 dagen en 2 nachten logeren op onze boerderij en wordt helemaal in de watten gelegd. Dit is vooral een moment van complete ontspanning met ruimte om te onthaasten en te vertragen. Iets wat we tenslotte allemaal op zijn tijd nodig hebben. Je kunt alleen komen, maar dit is juist ook heel fijn om samen met een zus, moeder of vriendin te volgen. Tevens kunnen we ook privé retreats op maat maken voor een grotere groep, denk hierbij aan bijvoorbeeld een vriendinnenuitje.

Benieuwd naar de uitgebreide informatie? Dan stuur ik je even door naar de website van onze boerderij. Je kunt zowel daar als hier het privé retreat boeken en we kijken er naar uit!

Kosten per persoon €349,- all inclusive en een meerprijs van €95,- als je alleen komt.

Mogelijkheden

Welke mogelijkheden zijn er?

Je kunt een losse sessie van 90 minuten boeken waarin we samen werken aan jouw hulpvraag of misschien heb je alleen maar behoefte aan een ontspannen les voor jou alleen of samen met een of meerdere vriendinnen. Na afloop staat er altijd nog een lekkere kop thee voor je klaar en is er tijd om na te voelen/ na te kletsen.

Kosten hiervoor bedragen €90,-
* Boek je meteen 5 sessies? Dan krijg je een flinke korting en bedragen de kosten €400,- (uiteraard is er altijd eerst een telefonische intake mogelijk)

Ook behoort een dagdeel tot de mogelijkheden, waarin je meteen een stuk dieper gaat. Ik stel dan een programma van 4 uren samen, gericht op jouw hulpvraag en we sluiten af met een gezonde lunch of high tea, afhankelijk van het tijdstip. In een aantal uur breng ik jou terug naar jezelf om van hieruit een leven vol verbinding en verdieping te mogen ervaren. Vol inspiratie ga jij weer op weg naar huis. Ga je de reis aan?

Kosten hiervoor bedragen €225,- (ook te volgen samen met bijvoorbeeld een vriendin, als de hulpvraag maar deels overeen komt)

Voor wie:

Voor iedereen die denkt: JA, dit lijkt me heerlijk. JA, dit heb ik nodig. JA, het wordt tijd dat ik in mezelf ga investeren en voor alle andere redenen die nu maar in je opkomen.

Twijfel niet langer, maar kies voor jezelf. Je verdient het!

Overzicht

Prijsoverzicht

Privé sessie van 90 minuten - €90,-

Boek je meteen 5 sessies? Dan krijg je een flinke korting en betaal je slechts €400,-

Privé dagdeel - €225,- inclusief lunch of high tea (ook te volgen met meerdere personen, zodat je de kosten kunt delen)

Prive retreat 2 nachten - €349,- p.p. en een meerprijs van €95,- als je alleen komt

*Andere mogelijkheden op aanvraag

Data

In overeenstemming

Inclusief
  • Varieert per afname