Online Yoga met Daan – Voor meer rust en balans in jouw leven.

Welkom bij de online studio van Verder met Daan. Hier kun je waar en wanneer je maar wilt jouw favoriete yogales volgen. Ik help je namelijk graag om te profiteren van meer rust en balans in jouw leven en ik kijk er naar uit om je te mogen inspireren!

“De beste investering die je ooit kunt maken, is de investering in jezelf.”

Meer informatie

Elke maand wordt het platform aangevuld met nieuwe lessen. Zo raak je nooit uitgekeken en blijf ik je inspireren met verschillende lessen en thema’s. De meeste lessen hebben een duur variërend tussen de 10 en 45 minuten. Zo kun je zelf bepalen hoeveel tijd je hebt en ook meerdere malen per week op de mat stappen. Er zijn verschillende lessoorten te volgen, waaronder Yin Yoga, Yang Yoga en Yin Yang Yoga. Je kunt dus kiezen voor een rustige of intensieve les of je maakt een combinatie van allebei. We hebben tenslotte zowel de Yin als de Yang in ons leven nodig. Daarnaast worden er maandelijks aparte meditatie video’s toegevoegd, zodat je ook hier groei in door kunt maken. En tot slot staan er een aantal specials op het platform, waaronder yoga voor als je zwanger bent of yoga bij rugklachten. Voor alle lessen geldt, dat je vooral goed naar je eigen lichaam luistert. Ik geef les op een functionele manier. Dit houdt in dat er niet gewerkt wordt met perfecte houdingen en plaatjes (die bestaan namelijk niet), maar dat er vooral rekening gehouden wordt met ieders eigen, unieke lichaamsbouw. Zo kan iedereen op zijn/haar eigen niveau aan de online lessen deelnemen, juist ook beginners. Ik wens je heel veel yogaplezier!

Doe je mee?

Zie jij het wel zitten om altijd en overal jouw favoriete yogales te kunnen volgen? Vul dan het onderstaande formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om je toegang te geven tot alle video’s. Hierna kun je inloggen en kom je in een bibliotheek vol verschillende yogavideo’s. Alvast veel yogaplezier! Wanneer het formulier een foutmelding geeft, stuur je even een berichtje met je opgave naar info@verdermetdaan.nl Bedankt!

  Overige informatie

  Je kunt kiezen uit twee verschillende lidmaatschappen.

  – 3 maanden onbeperkt yoga voor 33 euro
  – 12 maanden onbeperkt yoga voor 99 euro

  Voor de bovenstaande bedragen, kun je dus onbeperkt yogales volgen!
  Loopt je lidmaatschap af? Dan ontvang je een bericht van me en kun je zelf kiezen of je weer een nieuwe periode aangaat of niet.

  Ben je al lid? Log dan in via onderstaande knop en kies je favoriete video.