Ben jij op zoek naar een inspirerende, kleinschalige yoga training op een plek vol rust, ruimte en natuur? Om zelf les te geven? Of om je eigen practice en kennis te verdiepen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees snel verder om er achter te komen wat deze Yang Yoga basismodule inhoudt.

Tijdens deze module leg je de basis als yogadocent. Ik neem je mee op reis langs de verschillende Yang vormen van yoga en zijn functionele anatomie. Je maakt kennis met onder andere de bekende zonnegroet en vele andere asanas (houdingen). Je leert iets over de geschiedenis van yoga, krijgt filosofie aan de hand van het achtvoudige pad, leert verschillende ademhalingsoefeningen en meditaties en werkt vooral ook aan je eigen practice en persoonlijke ontwikkeling. Na afloop van deze module ben je in staat om een basis les te verzorgen. Neem voor meer diepgang zeker ook een kijkje bij de verdiepingsmodule.

Wat staat er centraal:

  • Wat is yoga + de geschiedenis
  • yogafilosofie / achtvoudige pad
  • Functionele anatomie
  • Asanas (houdingen)
  • Lesopbouw en leren lesgeven
  • Pranayama (ademhalingsoefeningen)
  • Meditatie
  • Verdieping eigen practice / persoonlijke ontwikkeling
  • En nog veel meer!

Data

Deze training kun je volgen op de volgende momenten:

24 t/m 28 maart 2022 VOL
23 t/m 27 maart 2023

De training start op donderdag van 16:00 t/m 21:00 inclusief diner
De overige dagen zijn ingedeeld van 9:30 tot 17:00
Op maandag sluiten we tussen 16:00 en 17:00 af met een feestelijk momentje

Kosten

De kosten voor deze module bedragen €650,- Bij een inschrijving voor 2 modules ontvang je 10% korting en bij inschrijving voor alle 4 modules ontvang je een korting van 15% en bespaar je maar liefst 400 euro! Bij inschrijving doe je slechts een aanbetaling van 30%, de rest volgt 8 weken voor aanvang van de training.

Er wordt altijd in kleine, persoonlijke groepjes gewerkt van max. 10 deelnemers.

 

Certificaat

Na iedere training krijg je een certificaat van deelname en ben je in staat om basis lessen te verzorgen. Heb je alle 4 modules gevolgd, dan krijg je een extra 200 uur certificaat en kun je jezelf een professioneel yogadocent noemen.

Overnachten

Alle trainingen worden gegeven op onze Zen aan Zee Boerderij in het noorden van Friesland. Wil je blijven overnachten in onze luxe b&b tijdens de training? De kosten hiervoor bedragen 90 euro per nacht op een eigen, luxe kamer met eigen badkamer en ligbad of 60 euro per nacht op een gedeelde kamer met eigen slaapvertrek en gedeelde, luxe badkamer. Prijzen zijn inclusief een gezond ontbijt voor aanvang van de trainingsdag.