Mini Retreat Leven vanuit Passie Nieuwe datum volgt

Mini Retreat | Leven vanuit passie

 

Vandaag neem je volledig de tijd voor jezelf. Je zet de buitenwereld op pauze, stapt even uit je dagelijkse leven en besteedt alle tijd en aandacht aan jezelf. Je zult merken dat het heerlijk is om alleen maar met jezelf bezig te zijn. Iets wat we allemaal van tijd tot tijd nodig hebben.

We werken met het thema “leven vanuit passie”. We gaan contact maken met ons gevoel en van hieruit met onze diepste dromen en verlangens. Dit kan lastig zijn of soms zelfs spannend, maar ik wil stimuleren dat ook jij durft te leven vanuit passie en je dromen waar gaat maken. Als ik het kan, kan jij het ook!

We zullen deze dag veel gebruik maken van Yoga & Meditatie. Dit is de basis van alle retreats. Vanuit de stilte is het veel makkelijker om naar je gevoel te luisteren en van daaruit te ontdekken wat er speelt in jouw hart. Tevens zullen we veel vragen stellen en antwoorden opschrijven om inzicht te krijgen in onszelf. En we gaan onze droom vormgeven door middel van een visualisatie gevolgd door een creatieve opdracht. Je hoeft hier overigens helemaal niet creatief voor te zijn hoor. Alles wat we doen is in een gezellige, ontspannen sfeer. Heb je er al zin in?

Of je nu al heldere dromen hebt en precies weet wat je wilt of nog geen enkel idee hebt, beide keren ben je meer dan welkom. Je gaat hoe dan ook met een nieuwe dosis energie en inspiratie weer terug naar huis.

De Locatie

Deze dag wordt gehouden in de knusse studio van JaJa Yoga in het centrum van Franeker. De lunch vindt plaats op een externe locatie vlakbij de studio. Parkeren kan gratis in de straat. Ook is Franeker goed te bereiken met het openbaar vervoer.

De docent:

Deze dag wordt gegeven door Danielle zelf, bekijk Over Daan voor meer informatie.

Programma

De dagindeling:

10:00 – 10:30 Ontvangst met thee en lekkers
10:30 – 12:00 Yoga & Meditatie
12:00 – 13:00 Het Inzicht - Vragen & Antwoorden
13:00 – 14:30 Lunch + wandeling
14:30 – 15:00 Visualiseer je dromen
15:00 – 16:30 Tijd voor creativiteit – Vision Board maken
16:30 – 17:00 Afsluiting

De kosten:

Je betaalt 75,- voor deze geheel verzorgde dag inclusief begeleiding, lessen, gezonde lunch, thee/water en tussendoortjes. En er ligt zelfs een klein cadeautje voor je klaar bij binnenkomst.

Voor wie:

Kun jij wel wat rust en tijd voor jezelf gebruiken? Ben je op zoek naar je passie? Wil je graag het leven van je dromen leiden? Dan help ik je graag verder in een ontspannen sfeer tijdens deze bijzondere dag. Ervaring met yoga of meditatie is niet nodig.

Twijfel niet langer, maar kies voor jezelf. Je verdient het!

Overzicht

Prijsoverzicht

Je betaalt 75,- voor deze geheel verzorgde dag inclusief begeleiding, lessen, gezonde lunch, thee/water en tussendoortjes. 
En er ligt zelfs een klein cadeautje voor je klaar bij binnenkomst

Data

Nieuwe datum volgt 

Inclusief
  • Ontvangst met thee en lekkers

  • Yoga & Meditatie

  • Lunch & wandeling

  • Workshop Visualiseer je dromen

  • Workshop Vision Board maken

  • Workshop Inzichten in jezelf