Lijkt het jou leuk om kinderyogadocent te worden? Of ben je al docent en wil je graag kinderyoga bij jou op school of op de opvang gaan geven? Dan ben je hier aan het juiste adres. Met jarenlange ervaring in het onderwijs en verschillende yoga en kinderyoga opleidingen, helpt Daan jou graag verder. Lees snel door om er achter te komen wat deze module precies inhoudt.

Na jarenlange ervaring in het onderwijs, heb ik zelf mogen ervaren hoeveel druk ook jonge kinderen al ervaren en hoe belangrijk de rol van kinderyoga hierbij is. Wij als kinderyogadocenten kunnen het verschil maken en er kunnen er niet genoeg van zijn. Daarnaast is kinderyoga ook vooral heel erg leuk en staat plezier voorop! Ik ben blij te zien dat kinderyoga steeds populairder wordt en dat we de kinderen hiermee de basis meegeven die ze verdienen.

Tijdens deze module leer je de basis van kinderyoga en na afloop kun jij verschillende kinderyoga avonturen samenstellen. Je leert hoe je kinderen in hun eigen kracht kunt laten staan, kunt laten ontspannen, meer zelfvertrouwen geeft en nog veel meer!

Wat staat er centraal:

  • Kinderyoga voor kinderen in de basisschoolleeftijd
  • Belevingswereld kinderen 4-12 jaar
  • Yogahoudingen voor kinderen
  • Ademhalingsoefeningen en meditatie/visualisatie
  • Massage oefeningen
  • Creatief lesgeven
  • Werken met thema’s en samenstellen avonturen
  • Yoga in de klas
  • Ontdekken van je eigen innerlijke kind
  • En nog veel meer!

Data

Deze training kun je volgen op de volgende momenten:

13 t/m 16 november 2023

Alle dagen van 9:30 tot 16:30 en op de laatste dag een feestelijke afsluiting om 16:00
Overnachten op de boerderij is mogelijk als je van ver komt of dit fijner vindt.

Kosten

De kinderyoga module is een losstaande module en de kosten hiervoor bedragen €595,- Werk je in het onderwijs? Vraag dan vooral of je deze module vergoed kunt krijgen. Je kunt hierna tenslotte een hele waardevolle rol innemen binnen de organisatie waar je werkt.

Er wordt altijd in kleine, persoonlijke groepjes gewerkt van max. 10 deelnemers.

 

Certificaat

Na deze training krijg je een certificaat van deelname en ben je in staat om kinderyoga lessen te verzorgen.

Overnachten

Alle trainingen worden gegeven op onze Zen aan Zee Boerderij in het noorden van Friesland. Wil je blijven overnachten in onze luxe b&b tijdens de training? De kosten hiervoor bedragen 90 euro per nacht op een eigen, luxe kamer met eigen badkamer en ligbad of 60 euro per nacht op een gedeelde kamer met eigen slaapvertrek en gedeelde, luxe badkamer. Prijzen zijn inclusief een gezond ontbijt voor aanvang van de trainingsdag.