Yoga & Relax Vakantie Ibiza (7 dagen)

 

Ga jij met ons mee op yoga vakantie naar het magische Ibiza? Geniet een week lang van inspirerende yogalessen, meditatiesessies, gezonde voeding en vooral tijd voor jezelf. Deze week staat namelijk geheel in het teken van JOU. Je lichaam en geest komen volledig tot rust en als herboren kom je weer terug. Met nieuwe inzichten, inspiratie en energie kun jij er weer helemaal tegenaan!

Locatie

Nadat je heerlijk hebt geslapen, rol je je yogamatje uit en geniet je van een inspirerende yogales. Na afloop van de les schuif je aan voor een uitgebreide brunch. Daarna heb je lekker de tijd voor jezelf. Je kunt een duik in het zwembad nemen, een boek lezen of natuurlijk het prachtige eiland verkennen. Ibiza staat onder andere bekend om haar vele stranden, de mooie kustlijn en natuurlijk het helderblauwe water.

Aan het eind van de middag vindt er weer een yogales plaats, gevolgd door het diner. Hierna kun je lekker natafelen met elkaar, nog een uitstapje maken of lekker vroeg je bed opzoeken en tijd en rust voor jezelf nemen. Je kunt doen waar jij zin in hebt, deze week is tenslotte helemaal voor jou!

Op de begaande vloer heeft de villa een ruime woonkamer, een keuken met de mogelijkheid tot binnen dineren en vanuit hier ook de toegang tot de grote dinerruimte buiten. In de tuin vind je een lekkere loungebank, ligbedjes en natuurlijk het zwembad.

De villa beschikt over 7 slaapkamers en 7 badkamers. Je verblijft op een tweepersoonskamer met genoeg privacy voor jezelf. Kom je samen met iemand? Geeft dit even aan, zodat je op dezelfde kamer wordt ingedeeld.
*Afhankelijk van de kamerindeling gaan er 8 tot 10 mensen mee.

Programma

Programma ongeveer per dag
- Licht ontbijt
- Yoga & Meditatie 1,5 uur
- Brunch
- Vrije tijd (vanaf 12:30 tot 17:00 ongeveer)
- Gezonde snack
- Yoga 1,5 uur
- Diner

Ongeveer twee weken voor vertrek ontvang je het uitgebreide programma. Aangezien we een hele week hebben, zullen we ongetwijfeld een aantal leuke uitstapjes met elkaar gaan maken! Denk hierbij aan yoga op het strand, een stilte wandeling, een picknick of gezamenlijk wat lekkers eten bij La Paloma.

De aankomst op de eerste dag is vanaf 17:00. Op de laatste dag vertrekken we uit de villa rond 11:00. *Het kan zijn dat we de eerste dag al wel eerder met elkaar afspreken op een gezamenlijk punt. Dit is afhankelijk van de vluchttijden.

Voeding

Elke dag worden er heerlijke vegetarische maaltijden met liefde voor je bereid door een professionele kok. Het retreat is inclusief een licht ontbijt (fruit/thee), brunch en diner.
*In het midden van de week is er een vrije dag, er wordt dan geen diner geserveerd. Je kunt deze avond heerlijk genieten in een van de vele restaurantjes die Ibiza rijk is.

Omgeving

Ibiza is een relatief klein eiland (ongeveer drie keer Texel), dus als je wilt kun je een heleboel uitstapjes maken en kennis maken met dit prachtige eiland. Denk aan het oude stadsgedeelte van Ibiza-stad. Een van de vele hippie markten. Het trommelconcert op het strand van Benirras. De magische rots Es Vedra of een van de mooie stranden. Ongeveer twee weken voor vertrek ontvang je een uitgebreid programmaboekje vol tips.

Yoga

Yoga
De meeste yoga & meditatie lessen worden gegeven door Danielle zelf. Het kan zijn dat er tevens een tweede yogadocent aanwezig is die af en toe een inspirerende les zal verzorgen. In de ochtend beginnen we altijd met 15 minuten meditatie, gevolgd door een les Yin Yang Yoga. Dit is een les die rustig begint en wat intensiever eindigt.

Op de namiddag wordt er Yin Yoga gegeven. Dit is een rustige, vrij relaxte les waarin we de houdingen wat langer aanhouden en waarin je steeds wat meer de stilte en het contact met jezelf zult vinden. Je bent welkom als je al (veel) ervaring hebt met yoga, maar ook voor beginners is dit een mooie kans. Alle lessen zijn aan te passen op je eigen niveau en er worden altijd alternatieven gegeven.

Data

Voorjaar 2020

Overzicht

Prijsoverzicht

Prijs Yoga & Relax Vakantie Ibiza (7 dagen)

€895,- per persoon gebaseerd op een tweepersoonskamer. Voor een eenpersoonskamer geldt een toeslag van 50%.

*Op het moment van inschrijven, dient er binnen 7 dagen een aanbetaling gedaan te worden van 30%.
Het overige bedrag hoef je pas te betalen 8 weken voor vertrek. Betaal je liever alles meteen in een keer? Geef dat even aan tijdens je boeking. 

Data

Voorjaar 2020, exacte data volgt.

*Mocht je 7 dagen te lang vinden, kijk dan ook naar de 5-daagse retreats die georganiseerd worden op Ibiza.

Inclusief
 • 10 x yoga (1,5 uur per les)
 • 1 x meditatie “aankomen in het nu”
 • 1x yoga/meditatie op het strand
 • 6 x overnachting in een luxe villa
 • linnengoed en handdoeken
 • (fruit) ontbijt, brunch en diner
 • thee, koffie, water en tussendoortjes/snacks
Exclusief
 • vliegreis 
 • annulerings- en reisverzekering
 • eventuele autohuur (te delen)
 • massage, apart bij te boeken
 • overige uitstapjes
Langer blijven?

Wil je je verblijf op Ibiza verlengen met een of meer nachten? Ik heb een aantal leuke tips voor je!