Yoga & Relax Vakantie Ibiza (5 dagen)

 

Ga jij met ons mee op een luxe yoga vakantie naar het magische eiland Ibiza? Even lekker een aantal dagen alle tijd voor jezelf. Zowel lichaam als geest komen volledig tot rust en je komt als herboren weer terug. Met nieuwe inzichten, inspiratie en energie kun jij er weer helemaal tegenaan!

Nadat je heerlijk hebt geslapen, rol je je yogamatje uit en geniet je van een inspirerende yogales. Na afloop van de les schuif je aan voor een uitgebreide brunch. Daarna heb je lekker de tijd voor jezelf. Je kunt een duik in het zwembad nemen, een boek lezen of natuurlijk het prachtige eiland verkennen. Ibiza staat onder andere bekend om haar vele stranden, de mooie kustlijn en natuurlijk het helderblauwe water.

Aan het eind van de middag vindt er weer een yogales plaats, gevolgd door het diner. Hierna kun je lekker natafelen met elkaar, nog een uitstapje maken of lekker vroeg je bed opzoeken en tijd en rust voor jezelf nemen. Je kunt doen waar jij zin in hebt, deze heerlijke dagen zijn tenslotte helemaal voor jou!

Locatie

Je verblijft in een prachtige, zeer luxe villa in het westelijke deel van Ibiza, vlakbij de magische rots Es Vedra. Vanaf hier sta je binnen 5 minuten op een van de mooiste stranden, Cala Comte, waar je tevens heerlijke wandelingen kunt maken.

De villa is echt van alle gemakken voorzien en bereid je alvast voor op een heleboel luxe. Zo zijn er binnen bijvoorbeeld twee woonkamers en een grote keuken, heb je buiten echt ontzettend veel verschillende zitjes (hangmatten, ligbedden, hemelbedden, etc.), een mooi zwembad, een grote tuin met tipi en een eigen yogaruimte met alle nodige materialen.

Verder zijn er zeven slaapkamers met eigen, luxe badkamer. Je verblijft op een gedeelde kamer voor twee met genoeg privacy voor jezelf. Kom je samen met iemand? Geeft dit even aan, zodat je op dezelfde kamer wordt ingedeeld. Ook zijn er drie luxe eenpersoonskamers aanwezig met eigen badkamer. Hier geldt echter een meerprijs voor.
Afhankelijk van de kamerindeling gaan er gemiddeld 10 tot 12 mensen mee.

Programma

Programma ongeveer per dag
- Licht ontbijt
- Yoga & Meditatie 1,5 uur
- Brunch
- Vrije tijd (vanaf 12:30 tot 17:00 ongeveer)
- Gezonde snack
- Yoga 1,5 uur
- Diner

Ongeveer twee weken voor vertrek ontvang je het uitgebreide programma. Zo zullen we ook zeker een keer yoga op een van de mooie stranden gaan doen of plannen we een mediatie en picknick bij Es Vedra. En er wordt sowieso een middag/avond vrijgelaten voor eigen invulling op het eiland.

De aankomst op de eerste dag is vanaf 17:00. Kom je later aan? Laat het even weten. Op de laatste dag vertrekken we uiterlijk uit de villa rond 11:00. Als je al een vroegere vlucht hebt, is dit geen probleem.

Voeding

Elke dag worden er heerlijke vegetarische of veganistische maaltijden met liefde voor je bereid door een professionele kok. Het retreat is inclusief een licht ontbijt (fruit/thee), brunch en diner. Tijdens het 5-daagse retreat zal er op dag 3 een vrije middag/avond plaatsvinden en wordt er geen diner geserveerd. Wel kun je deze avond genieten in een van de vele restaurantjes die Ibiza rijk is. Je ontvangt van tevoren een informatieboekje met allemaal leuke tips!

Omgeving

Ibiza is een relatief klein eiland (ongeveer drie keer Texel), dus als je wilt kun je een heleboel uitstapjes maken en kennis maken met dit prachtige eiland. Denk aan het oude stadsgedeelte van Ibiza-stad. Een van de vele hippie markten. Het trommelconcert op het strand van Benirras. De magische rots Es Vedra of een van de mooie stranden. Ongeveer twee weken voor vertrek ontvang je een uitgebreid programmaboekje vol tips.

Yoga

Yoga
De yoga & meditatie lessen worden gegeven door Danielle zelf. In de ochtend beginnen we altijd met 15 minuten meditatie, gevolgd door een les Yin Yang Yoga. Dit is een les die rustig begint en wat intensiever eindigt.

Op de namiddag wordt er Yin Yoga gegeven. Dit is een rustige, vrij relaxte les waarin we de houdingen wat langer aanhouden en waarin je steeds wat meer de stilte en het contact met jezelf zult vinden. Je bent welkom als je al (veel) ervaring hebt met yoga, maar ook voor beginners is dit een mooie kans. Alle lessen zijn aan te passen op je eigen niveau en er worden altijd alternatieven gegeven. Daarnaast geeft Daan functionele yogalessen, wat inhoudt dat ieder lichaam uniek is en dat er geen perfecte plaatjes en houdingen zijn. Het bij jezelf blijven en in contact zijn met je eigen lichaam/gevoel staat voorop.

Data

11 t/m 15 april 2023 (5 dagen)

7 t/m 11 oktober 2023 (5 dagen)

11 t/m 15 oktober 2023 (5 dagen)

Overzicht

Prijsoverzicht

Prijs Yoga & Relax Vakantie Ibiza (5 dagen)

De onderstaande prijzen zijn gebaseerd op een luxe yoga & relax vakantie, waar je van alle gemakken bent voorzien.

5 dagen - €895,- per persoon gebaseerd op een standaard tweepersoonskamer met eigen badkamer

Heb je graag een bad? We hebben slechts 1x een zeer luxe tweepersoonskamer beschikbaar met een prachtige badkamer met groot bad en heerlijke inloopdouche. Kosten €950,- per persoon.

De kosten voor een zeer luxe eenpersoonskamer met eigen badkamer bedragen €1250,- (beperkt mogelijk)

 

Let op deze prijzen gelden alleen voor een vroege boeking. Vanaf 1 januari 2023 gaat de prijs omhoog.

 

*Op het moment van inschrijven, dient er binnen 7 dagen een aanbetaling gedaan te worden van 30%.
Het overige bedrag hoef je pas te betalen 8 weken voor vertrek. Betaal je liever alles meteen in een keer? Geef dat even aan tijdens je boeking. 

Inclusief
  • 6 x yoga
  • 1 x meditatie “aankomen in het nu”
  • 1x yoga/meditatie op het strand/Es Vedra
  • 4 x overnachting in een luxe vijfsterren villa
  • linnengoed en handdoeken
  • (fruit) ontbijt, brunch en diner
  • thee, koffie, water en tussendoortjes/snacks
Exclusief
  • vliegreis (Ibiza is maar 2 uren vliegen en bij een vroege boeking, kun je vaak voor €100,- of nog minder vliegen)
  • annulerings- en reisverzekering
  • eventuele autohuur (te delen)
Data

11 t/m 15 april 2023

7 t/m 11 oktober 2023

11 t/m 15 oktober 2023

Langer blijven?

Het voordeel aan deze kortere retreats is, dat je je eigen verblijf op het eiland misschien nog wel even wilt verlengen. Ik heb altijd tips voor je!