Yoga & Relax Vakantie Ibiza (4/5 dagen) 9 t/m 13 & 13 t/m 16 oktober 2021

Yoga & Relax Vakantie Ibiza (4/5 dagen)

 

Ga jij met ons mee op yoga vakantie naar het magische eiland Ibiza? Even lekker een aantal dagen alle tijd voor jezelf. Zowel lichaam als geest komen volledig tot rust en je komt als herboren weer terug. Met nieuwe inzichten, inspiratie en energie kun jij er weer helemaal tegenaan!

Nadat je heerlijk hebt geslapen, rol je je yogamatje uit en geniet je van een inspirerende yogales. Na afloop van de les schuif je aan voor een uitgebreide brunch. Daarna heb je lekker de tijd voor jezelf. Je kunt een duik in het zwembad nemen, een boek lezen of natuurlijk het prachtige eiland verkennen. Ibiza staat onder andere bekend om haar vele stranden, de mooie kustlijn en natuurlijk het helderblauwe water.

Aan het eind van de middag vindt er weer een yogales plaats, gevolgd door het diner. Hierna kun je lekker natafelen met elkaar, nog een uitstapje maken of lekker vroeg je bed opzoeken en tijd en rust voor jezelf nemen. Je kunt doen waar jij zin in hebt, deze heerlijke dagen zijn tenslotte helemaal voor jou!

Locatie

Je verblijft in een prachtige, zeer luxe villa in het noorden van Ibiza, vlakbij Sant Joan. Hier leef je echt nog in alle rust en in harmonie met de natuur, met een waanzinnig uitzicht! Je kunt mooie wandelingen maken en de locatie beschikt zelfs over een eigen bos. Er zijn vele stranden te vinden in de buurt, op zo’n 10 minuten rijden. En de villa ligt op slechts een paar minuten rijden van de bekende hippie markt in Sant Joan de Labritja.

De villa beschikt over een grote woonkamer met keuken, een yogazaal, een grote tuin met prachtig zwembad en meer dan voldoende zitjes.

Verder zijn er zes ruime slaapkamers met eigen, luxe badkamer. Je verblijft op een gedeelde kamer voor twee of drie personen met genoeg privacy voor jezelf. Kom je samen met iemand? Geeft dit even aan, zodat je op dezelfde kamer wordt ingedeeld. Ook zijn er twee eenpersoonskamers aanwezig met eigen badkamer. Hier geldt echter een meerprijs voor. Kom je met z'n drieën? Ook dit is mogelijk in een van de ruimste kamers.
Afhankelijk van de kamerindeling gaan er gemiddeld 10 mensen mee.

Programma

Programma ongeveer per dag
- Licht ontbijt
- Yoga & Meditatie 1,5 uur
- Brunch
- Vrije tijd (vanaf 12:30 tot 17:00 ongeveer)
- Gezonde snack
- Yoga 1,5 uur
- Diner

Ongeveer twee weken voor vertrek ontvang je het uitgebreide programma. Zo zullen we ook zeker een keer yoga op een van de mooie stranden gaan doen en er wordt sowieso een middag/avond vrijgelaten voor eigen invulling op het eiland.

De aankomst op de eerste dag is vanaf 17:00. Op de laatste dag vertrekken we uit de villa rond 11:00. *Het kan zijn dat we de eerste dag al wel eerder met elkaar afspreken op een gezamenlijk punt. Dit is afhankelijk van de vluchttijden.

Voeding

Elke dag worden er heerlijke vegetarische of veganistische maaltijden met liefde voor je bereid door een professionele kok. Het retreat is inclusief een licht ontbijt (fruit/thee), brunch en diner. Tijdens het 5-daagse retreat zal er op dag 3 een vrije middag/avond plaatsvinden en wordt er geen diner geserveerd. Wel kun je deze avond genieten in een van de vele restaurantjes die Ibiza rijk is.

Omgeving

Ibiza is een relatief klein eiland (ongeveer drie keer Texel), dus als je wilt kun je een heleboel uitstapjes maken en kennis maken met dit prachtige eiland. Denk aan het oude stadsgedeelte van Ibiza-stad. Een van de vele hippie markten. Het trommelconcert op het strand van Benirras. De magische rots Es Vedra of een van de mooie stranden. Ongeveer twee weken voor vertrek ontvang je een uitgebreid programmaboekje vol tips.

Yoga

Yoga
De yoga & meditatie lessen worden gegeven door Danielle zelf. In de ochtend beginnen we altijd met 15 minuten meditatie, gevolgd door een les Yin Yang Yoga. Dit is een les die rustig begint en wat intensiever eindigt.

Op de namiddag wordt er Yin Yoga gegeven. Dit is een rustige, vrij relaxte les waarin we de houdingen wat langer aanhouden en waarin je steeds wat meer de stilte en het contact met jezelf zult vinden. Je bent welkom als je al (veel) ervaring hebt met yoga, maar ook voor beginners is dit een mooie kans. Alle lessen zijn aan te passen op je eigen niveau en er worden altijd alternatieven gegeven.

Data

Retreat 1 - 9 t/m 13 oktober 2021 (5 dagen) VOL

Retreat 2 - 13 t/m 16 oktober 2020 (4 dagen) VOL

Overzicht

Prijsoverzicht

Prijs Yoga & Relax Vakantie Ibiza (4/5 dagen)

5 dagen - €795,- per persoon gebaseerd op een tweepersoonskamer. Voor een eenpersoonskamer geldt een toeslag van 50%.

4 dagen - €650,- per persoon gebaseerd op een tweepersoonskamer. Voor een eenpersoonskamer geldt een toeslag van 50%.

*Op het moment van inschrijven, dient er binnen 7 dagen een aanbetaling gedaan te worden van 30%.
Het overige bedrag hoef je pas te betalen 8 weken voor vertrek. Betaal je liever alles meteen in een keer? Geef dat even aan tijdens je boeking. 

Inclusief
 • 6 x yoga (1,5 uur per les)
 • 1 x meditatie “aankomen in het nu”
 • 1x yoga/meditatie op het strand 
 • 3 of 4 x overnachting in een luxe villa
 • linnengoed en handdoeken
 • (fruit) ontbijt, brunch en diner
 • thee, koffie, water en tussendoortjes/snacks
Exclusief
 • vliegreis (Ibiza is maar 2 uren vliegen en bij een vroege boeking, kun je vaak voor €100,- of nog minder vliegen) 
 • annulerings- en reisverzekering
 • eventuele autohuur (te delen)
 • massage, apart bij te boeken 

Zodra de vliegtickets online staan, ontvang je een bericht van mij met de beste ticketprijzen. 

Data

Retreat 1 - 9 t/m 13 oktober 2021 VOL

Retreat 2 - 13 t/m 16 oktober 2021 VOL

Langer blijven?

Het voordeel aan deze kortere retreats is, dat je je eigen verblijf op het eiland misschien nog wel even wilt verlengen. Ik heb altijd tips voor je!